Scandal într-un bloc din Capitală. Un bărbat, sătul de cicălelile agasante ale nevestei, a dus în cele din urmă bradul la gunoi, dar s-a şi răzbunat, frate! A luat ficusul nevestei şi l-a dus la ghenă, după care a avut un curaj nebun, s-a întors în casă şi i-a zis nevestei ce-a făcut. După câteva minute, vecinii au alertat poliţia.barbatul_arunca_ficusul.jpg

“A fost o intervenţie dificilă, pentru că nebuna aia, pardon, reclamanta, a dat cu apă pe noi. Autorului faptei i-am dat un avertisment, pentru că am admirat curajul său în faţa nevestei, dar ne-a fost şi milă că trăieşte cu asemenea lighioană în casă”, explică Decebal Popescu, poliţistul care a intervenit.

Martorii spun însă că lucrurile n-au fost chiar aşa. După ce a calmat-o pe soţie, poliţistul l-a felicitat pe bărbatul care a aruncat ficusul, i-a zis că e eroul lui şi i-a dat un voucher pentru 3 amenzi de circulaţie, din care una şi pentru depăşire pe linia continuă, pentru că i-a dat această idee genială.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Ionut | Thursday, 07.01.2016 12:12 Monden

National Cinematografic