Văzând că e la modă să faci filmulețe cu realizările, Patriarhul Daniel a decis să facă și el unul. Doar că, spre deosebire de cele ale lui Gabi Firea sau Emil Boc, filmulețul Patriarhului poate fi văzut doar dacă plătești 5 euro.

patriarhul_daniel_gramezi_de_bani.jpg ”Nu e un film pentru săraci”, și-a motivat Patriarhul decizia. ”La fel cum la cinema plătești ca să vezi un film, e normal să plătești și pentru filmulețul meu. Mi-am rupt din timp ca să pot filma pentru el, iar la mine timpul înseamnă bani, precum bine știți. Iar 5 euro este chiar o sumă modică, oricine își poate permite să plătească suma asta bisericii.”

Cei 5 euro nu vor fi însă suficienți pentru a vedea filmulețul cu realizările Preafericitului Daniel. Asta pentru că ai nevoie de ochelari speciali, care te mai costă niște bani, că altfel riști să orbești de la strălucirea aurului și a diamantelor pe care le prezintă Patriarhul în filmuleț. ”Se poate viziona eficient cu ochelari de sudură”, a explicat un angajat al BOR.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Calin | Sunday, 22.07.2018 11:55 Monden

National Cinematografic