Inspirat de Gabi Firea, Patriarhul a scos şi el un clip cu realizări, dar costă 5 euro să-l vezi

Văzând că e la modă să faci filmulețe cu realizările, Patriarhul Daniel a decis să facă și el unul. Doar că, spre deosebire de cele ale lui Gabi Firea sau Emil Boc, filmulețul Patriarhului poate fi văzut doar dacă plătești 5 euro.

”Nu e un film pentru săraci”, și-a motivat Patriarhul decizia. ”La fel cum la cinema plătești ca să vezi un film, e normal să plătești și pentru filmulețul meu. Mi-am rupt din timp ca să pot filma pentru el, iar la mine timpul înseamnă bani, precum bine știți. Iar 5 euro este chiar o sumă modică, oricine își poate permite să plătească suma asta bisericii.”

Cei 5 euro nu vor fi însă suficienți pentru a vedea filmulețul cu realizările Preafericitului Daniel. Asta pentru că ai nevoie de ochelari speciali, care te mai costă niște bani, că altfel riști să orbești de la strălucirea aurului și a diamantelor pe care le prezintă Patriarhul în filmuleț. ”Se poate viziona eficient cu ochelari de sudură”, a explicat un angajat al BOR.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
22 iulie 2018 09:07

Alte articole

Vezi mai mult