La scurt timp după Olivia Steer, o voce şi mai puternică din social media se ridică împotriva conspiraţiilor "Big Pharma"! Partenera celebrului om de televiziune Victor Slav, Bianca Drăguşanu, a distribuit recent pe Facebook un articol potrivit căruia virusul herpesului nu există.

biancaherpesul.jpg
"E vorba de acea boală ce se credea că ar fi provocată de un virus, a cărui existenţă nu a putut fi dovedită de nici un cercetător/biolog/virusolog/imunolog", a scris Bianca Drăguşanu despre herpes simplex, aşa-zisa infecţie care cauzează presupuse umflături apoase în zona gurii şi a organelor genitale.

"Din păcate astfel de manipulări şi dezinformări pot provoca neplăceri, mâncărime şi usturime", a comentat secretarul de stat Raed Arafat.

Centrul Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului Naţional de Sănătate publică nu a emis un punct de vedere oficial, experţii în herpes fiind detaşaţi în această perioadă la un conclav masonic din Tecuci.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Tuesday, 08.05.2018 20:18 Monden

National Cinematografic