La scurt timp după Olivia Steer, o voce şi mai puternică din social media se ridică împotriva conspiraţiilor "Big Pharma"! Partenera celebrului om de televiziune Victor Slav, Bianca Drăguşanu, a distribuit recent pe Facebook un articol potrivit căruia virusul herpesului nu există.

biancaherpesul.jpg
"E vorba de acea boală ce se credea că ar fi provocată de un virus, a cărui existenţă nu a putut fi dovedită de nici un cercetător/biolog/virusolog/imunolog", a scris Bianca Drăguşanu despre herpes simplex, aşa-zisa infecţie care cauzează presupuse umflături apoase în zona gurii şi a organelor genitale.

"Din păcate astfel de manipulări şi dezinformări pot provoca neplăceri, mâncărime şi usturime", a comentat secretarul de stat Raed Arafat.

Centrul Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului Naţional de Sănătate publică nu a emis un punct de vedere oficial, experţii în herpes fiind detaşaţi în această perioadă la un conclav masonic din Tecuci.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Vasile | Tuesday, 08.05.2018 20:18 Monden

National Cinematografic