Inspirați de Gordon Ramsay, românii lansează șaorma la 106 dolari! Are 90 kg de carne

La auzul veştii că bucătarul-vedetă Gordon Ramsay a lansat recent un burger care costă 106 de dolari, mii de români s-au grăbit să-l egaleze. Primii care au reuşit sunt proprietarii unei şaormării din cartierul bucureştean Pantelimon, care au anunţat cu surle şi trâmbiţe apariţia noului lor produs, şaorma de 106 de dolari.

„Cum s-a demonstrat ştiinţific că e imposibil să faci o şaorma cu ingrediente premium, pentru că aia nu mai e şaorma, am fost nevoiţi să ‘think outside the box'”, spune Geany zis Vârtosu, şaormarul care a proiectat luxosul aliment.

„Pentru a atinge preţul-ţintă de 106 dolari, am fost nevoiţi să băgăm în ea 90 kg de carne, patru saci mari de cartofi, două găleţi de maioneză… Lipiile sunt făcute la comandă la fabrica de pături din Brăneşti, iar pentru a o rula folosim un motostivuitor”, adaugă şaormarul bucureştean.

Mai mult decât atât, potrivit fabricantului, la sosul special au contribuit 10 angajaţi ai şaormăriei, însă nu se ştie exact cu ce.

Scris de Vasile
3 decembrie 2020 11:12

Alte articole

Vezi mai mult