Instagram se închide, după ce Victor Ciorbea şi-a făcut cont şi a început să pună zilnic selfie-uri

Cu toate că a rezistat eroic incidentului din 2016, când cantautorul Mihai Trăistariu și-a deschis cont acolo și a început să pună poze cu el în chiloți, se pare că rețeaua socială Instagram nu e atât de invulnerabilă pe cât pare. Președintele Instagram a susținut ieri la o conferință de developeri că el se cam cară și firma se cam închide, pentru că în ultima vreme până și Victor Ciorbea a început să-și pună selfie-uri pe-acolo.

„Să ne înțelegem, că suntem toți bărbați aici, noi am inventat Instagramul să ne uităm la țâțe, da? Pentru asta l-am făcut, de-aia sunt toate filtrele. Să vedem țâțe în toate culorile curcubeului. Or nu se poate să te uiți pe Instagram și să dai de ăla, e inuman. Dacă voiam să știu ce face ăla cumpăram Evenimentul Zilei. Dacă noi, bărbații, nu înțelegem să păstrăm o conduită când ne holbăm la țâțe, închidem șandramaua și gata”, a răbufnit președintele Instagram, Luke Perry.

Anunțul a făcut să cutremure bursele, acțiunile site-urilor de porno cinstit crescând cu 50% în ultimele 24 de ore. Jucătorii de pe piață spun că există o temere privind penuria de țâțe pe telefon în cazul închiderii Instagram, așa că mulți proprietari de acțiuni și brokeri s-au dus pe PornHub să achiziționeze câteva filmulețe și gif-uri pentru zile grele.

Scris de Ef
19 august 2018 12:08
Citește mai mult despre: Ciorbea instagram Selfie

Alte articole

Vezi mai mult