Cu toate că a rezistat eroic incidentului din 2016, când cantautorul Mihai Trăistariu și-a deschis cont acolo și a început să pună poze cu el în chiloți, se pare că rețeaua socială Instagram nu e atât de invulnerabilă pe cât pare. Președintele Instagram a susținut ieri la o conferință de developeri că el se cam cară și firma se cam închide, pentru că în ultima vreme până și Victor Ciorbea a început să-și pună selfie-uri pe-acolo.

ciorbea_topless.jpg

„Să ne înțelegem, că suntem toți bărbați aici, noi am inventat Instagramul să ne uităm la țâțe, da? Pentru asta l-am făcut, de-aia sunt toate filtrele. Să vedem țâțe în toate culorile curcubeului. Or nu se poate să te uiți pe Instagram și să dai de ăla, e inuman. Dacă voiam să știu ce face ăla cumpăram Evenimentul Zilei. Dacă noi, bărbații, nu înțelegem să păstrăm o conduită când ne holbăm la țâțe, închidem șandramaua și gata”, a răbufnit președintele Instagram, Luke Perry.

Anunțul a făcut să cutremure bursele, acțiunile site-urilor de porno cinstit crescând cu 50% în ultimele 24 de ore. Jucătorii de pe piață spun că există o temere privind penuria de țâțe pe telefon în cazul închiderii Instagram, așa că mulți proprietari de acțiuni și brokeri s-au dus pe PornHub să achiziționeze câteva filmulețe și gif-uri pentru zile grele.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Sunday, 19.08.2018 14:25 Monden

National Cinematografic