Probleme mari la Institutul de Feminism, de pe strada Regretului, sector 3, Bucureşti. Din cauza unor mici probleme tehnice, Institutul este închis de 2 luni, feministele neputându-şi desfăşura activitatea.institut_feminism.jpg

Mai precis, din cauza mai multor becuri arse, feministele nu pot sta prin birouri decât vreo 2 ore pe zi, între 14 şi 16, că în rest ele sunt la alte întruniri, după care se face beznă şi feministele orbecăie neputincioase pe holuri.

Feministele trăiesc o dilemă clasică. Să lase lucrurile aşa cum sunt, spre jena lor, sau să cheme un bărbat să le ajute, ceea ce ar însemna o capitulare ruşinoasă de la idealurile autosuficienţei feministe.

Până în prezent, feministele au reuşit doar să urle unele la altele insulte precum “incompetento”, până la 4 ore încontinuu, injuriile continuând pe grupurile de Whatsapp, însă au constatat că asta nu duce la schimbarea becurilor. Singura strategie rămasă este să cedeze sediul unui club de bărbaţi, după care în 2-3 zile, după ce repară ei tot, să-l revendice în instanţă, urlând că bărbaţii l-au luat cu japca, dar bucuroase că între timp s-au pus becuri noi.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Ionut | Thursday, 23.01.2020 16:35 Monden

National Cinematografic