În această dimineață la ora solară patru o navă aparținând civilizației reptiliene de pe Vega 5 a contactat Inspectoratul Românesc pentru Astrofizică și a inițiat comunicarea. Consiliul Suprem de Apărare al Țării s-a reunit de urgență și a coordonat operațiunile ce au urmat. 

lorin-fortuna-revenit-pe-pamant.jpg

Ambasadorii reptilieni au oferit României pe Lorin Fortuna, perfect conservat, care a plecat în urmă cu 10 ani într-o călătorie astrală spre Vega 5. „În locul meu am lăsat un construct, un golem dacă vreți să-i ziceți așa. Am înțeles că s-a stricat, nu-i o problemă, eu sunt aici”, au fost primele cuvinte ale călătorului astral.

Acesta spune că situația în galaxie este una tensionată, conflictele între peștilieni și dragonieni atingând un apogeu. „Din fericire m-am întâlnit cu Dumnezeul Tutelar Civilizațional al Civilizației Virtuale Goriliene, Mihai Eminescu, care ne-a asigurat de tot sprijinul său”, a promis Fortuna la revenirea pe planetă. 

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Tuesday, 23.07.2019 14:36 Monden

National Cinematografic