Întâlnirea cu Iohannis, succes pentru Dăncilă! A reuşit să citească tot de pe foaie şi să fugă înainte ca el să zică ceva

Deşi nimeni n-o credea în stare, Viorica Dăncilă a înregistrat un succes major la întâlnirea de azi cu preşedintele Iohannis! Martorii spun că aceasta a reuşit să citească tot de pe foaia cu care venise şi să plece de la Cotroceni înainte ca preşedintele să apuce să spună ceva.

“Sincer, mi-era teamă că o s-o încuie cu cine ştie ce întrebare despre economie, cam cum făcea golanul ăla de Băsescu când venea Ponta în vizită la el. Aşa că i-am zis: intri, citeşti repede-repede replicile astea şi rupi uşa! Neamţul e mai lent, în cel mai rău caz apucă să-ţi dea bună ziua ca să te încurce un pic”, spune Liviu Dragnea, care a pregătit-o pe Dăncilă zile întregi pentru întrevederea cu Iohannis.

“Viorica s-a descurcat cu brio, a citit aproape toate cuvintele, dar acum e epuizată. Sper că nu deranjează pe nimeni dacă îi preiau eu atribuţiile câtă vreme se reface”, a adăugat liderul PSD.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
3 aprilie 2018 14:04

Alte articole

Vezi mai mult