Sărbătorile s-au încheiat, dar mii de bugetari au rămas cu buza umflată! Angajaţi de renume ai statului, ca Andra Măruţă sau trupa Voltaj, spun că încă n-au încasat niciun leu pentru zecile de şuşe şi târguri cu vin fiert la care au prestat de Crăciun.

voltaj_nunta.jpg
"Trebuia să primim banii pe decembrie în 12 ianuarie. Nici până azi nu au venit! Am întrebat ordonatorul de credite, a spus că nu ne poate comunica când sumele vor fi virate. Practic, statul s-a împrumutat de la cântăreţi fără dobândă şi fără să le ceară acordul", a declarat Călin Goia, lăutar.

"Câţi or mai fi în situaţia asta?", a întrebat pe Facebook un cunoscut impresar de muzică populară, lansând şi un apel către industria muzicală: "Asta încerc să aflu - sunteţi cântăreţ şi în urmă cu plata salariului? Spuneţi aici."

Criza din industria şuşelor şi târgurilor riscă să afecteze ţara noastră pe plan diplomatic, avertizează mai mulţi analişti, după ce o serie de parteneri externi ai României, ca Boney M, Modern Talking sau Dr. Alban, au confirmat că nici ei nu şi-au primit încă onorariile.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Friday, 26.01.2018 19:51 Monden

National Cinematografic