Întârzie salariile la bugetari? Andra şi Voltaj încă n-au încasat banii pentru cântările date pe la primării

Sărbătorile s-au încheiat, dar mii de bugetari au rămas cu buza umflată! Angajaţi de renume ai statului, ca Andra Măruţă sau trupa Voltaj, spun că încă n-au încasat niciun leu pentru zecile de şuşe şi târguri cu vin fiert la care au prestat de Crăciun.

„Trebuia să primim banii pe decembrie în 12 ianuarie. Nici până azi nu au venit! Am întrebat ordonatorul de credite, a spus că nu ne poate comunica când sumele vor fi virate. Practic, statul s-a împrumutat de la cântăreţi fără dobândă şi fără să le ceară acordul”, a declarat Călin Goia, lăutar.

„Câţi or mai fi în situaţia asta?”, a întrebat pe Facebook un cunoscut impresar de muzică populară, lansând şi un apel către industria muzicală: „Asta încerc să aflu – sunteţi cântăreţ şi în urmă cu plata salariului? Spuneţi aici.”

Criza din industria şuşelor şi târgurilor riscă să afecteze ţara noastră pe plan diplomatic, avertizează mai mulţi analişti, după ce o serie de parteneri externi ai României, ca Boney M, Modern Talking sau Dr. Alban, au confirmat că nici ei nu şi-au primit încă onorariile.

Scris de Vasile
26 ianuarie 2018 17:01
Citește mai mult despre: Andra bugetari concerte Voltaj

Alte articole

Vezi mai mult