Întârzierile CFR distrug Halloweenul! Copiii aşteaptă de 4 ore trenuleţul groazei

Mai mulţi copii au început deja să se tăvălească pe jos şi să vomite, pentru că trenuleţul groazei dintr-un parc de distracţii bucureştean are o întârziere e 4 ore, şi asta chiar în ziua de Halloween!

Părinţii sunt impacientaţi şi dau vina pe incompetenţa conducerii CFR Călători, care a permis ca trenuleţul groazei să acumuleze o astfel de întârziere.

„De unde vine? Că doar e băgat aici în baraca asta din placaj, în care sunt nişte angajaţi care sar prin beznă şi te sperie. Doar nu vine de la Vladivostok, ce naiba!”, comentează impacientată Mioara Papuc, una din mamele venite cu copiii în parcul de distracţii.

Potrivit mecanicilor de pe trenuleţul groazei, se pare că întârzierea se datorează căderii unui schelet pe şine, iar intervenţia drezinelor de serviciu este îngreunată de o pană de curent.

Conducerea CFR asigură însă copiii că trenuleţul groazei va sosi în staţie şi va recupera întârzierea mergând mai repede printre vrăjitoare şi schelete, însă copiii vor fi avertizaţi: „Mare atenţie la dovleac!”

Articolele TNR merg cel mai bine c-o bere TNR alături. Comand-o, c-avem livrare gratuită în toată țara.

Scris de Ionut
31 octombrie 2013 13:10

Alte articole

Vezi mai mult