Interlopii din Capitală, cercetați penal pentru legături cu Daniela Crudu

Doi cunoscuți membri ai lumii interlope au fost puși sub urmărire penală după ce au fost fotografiați în compania Danielei Crudu, cunoscută pentru caracterul ei penal.

Puși în fața probelor, interlopii au rupt tăcerea și au povestit cum au fost abordați de către asistenta lui Capatos. Fane Geambașu, zis Genocid, povestește cum s-a întâmplat: „Eram într-un club, unde îmi beau eu cafeaua înainte să mă duc la pușcărie. Auzisem de Crudu, știam că e penală, dar nu știam exact cât de grav e. Mi-a oferit ceva de băut în schimbul unei partide de sex agresiv în trei. Cu ea și cu un pitbul maro. Mie nu mi-e frică de pitbuli, dar când a vrut să-l chemăm și pe tac-su să se uite la noi, am refuzat.”

Celălalt interlop, Paraschiv Obuzu, specializat în spargeri de mașini, a negat totul în fața instanței: „Nu este nimic adevărat. Nu am nicio legătură cu Daniela Crudu, m-a ferit Dumnezeu. Ne-am întâlnit o singură dată, mi-a zis ea ceva la ureche, dar mi-a venit să vomit și am încheiat discuția. Eu am auzit multe în pușcărie, dar la asta am roșit puțin.”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
26 septembrie 2011 15:33

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult