Până şi cămătarii noştri au ajuns nişte neciopliţi! Într-un mesaj care a devenit viral pe facebook, un cunoscut filosof şi editorialist român îi critică dur pe interlopii Stan, Berică şi Versace, cei care l-ar fi agresat şi sechestrat pe Florin Salam la o nuntă din Italia.

salam_batut_si_bach_batut.jpg
"Cum rămâne cu clasicii, domnilor? Cum poţi tu, un cuţitar născut şi crescut în Berceni, cartier care a dat atâţia mari oameni de cultură, să ajungi în Italia, patria lui Vivaldi şi Albinoni, şi să-l baţi numai pe prăpăditul de Salam? Să nu-i dai una în gură lui Giovanni Artusi, să nu-l bagi în spital pe Gregorio Allegri, să nu-i faci un buzunar în burtă lui Domenico Cimarosa?"

"Generaţii întregi de titani ai cămătăriei au dat-o parte-n parte cu Bach şi cu Händel, s-au caftit prin ganguri cu Palestrina şi Scarlatti, l-au dat cu dinţii de bordură pe Dittersdorf... Dar tinerii din ziua de azi nu mai ştiu decât să-i dea castane lui Salam. O, Europă, salvează-te sau te vei scufunda!", a deplâns îndrăgitul intelectual soarta bătrânului continent.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Monday, 29.10.2018 14:56 Monden

National Cinematografic