Cunoscutul interlop brăilean acuzat că ar fi înjunghiat doi americani într-un birt are o explicaţie perfect logică! Cuţitarul susţine că ar fi fost păcălit de nişte prieteni, care l-au sunat şi i-au spus că tocmai au intrat în vigoare noile legi ale justiţiei.

dasaevbraila2018.jpg
Bucuros nevoie mare, interlopul ar fi procedat să înjunghie primii oameni care i-au ieşit în cale, fără să mai verifice dacă legile lui Dragnea chiar se aplică.

"M-am ciupit de ureche, să fiu sigur că nu visez, şi am înfipt şi eu cuţitul unde am apucat! Normal că nu mi-a mai păsat că sunt camere de luat vederi, vouă v-ar mai fi păsat?", a recunoscut atacatorul.

"Dacă ipoteza se confirmă, autorii morali ai atacului sunt de fapt interlopul Şuşu şi interlopul Valerică, cei care i-au jucat această farsă crudă interlopului Dasaev", a confirmat avocatul americanilor, Harvey Birdman.


beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Tuesday, 18.09.2018 16:59 Monden

National Cinematografic