Internat în spital, Florin Salam e primul pacient căruia medicii i-au băgat bani în buzunar, nu i-au cerut

Premieră națională la spitalul din România unde este internat Florin Salam. Artistul adulat de milioane de români suferă de pe urma epuizării fizice și nervoase, făcând un infarct. Medicii și asistentele au roit la capul acestuia, punându-i bani pe frunte, în pijama și în geantă, în speranța unei dedicații speciale. 

„A trebuit să-mi chem rudele să vină de-acasă cu sacoșe, să-mi ia banii de pe mine că mă sufocam sub ei. Îi înțeleg, și ei sunt oameni și au salarii mici, se descurcă cum pot. Cei mai mulți mi-au cerut melodii de dragoste iar dom’ director și șeful secției de chirurgie mi-au zis să zic una de bani și dușmani”, a povestit artistul.

Personalul medical s-a plâns de nenumărate ori de condițiile în care stau maneliștii în spitale. „Plătim de atâția ani asigurări și dl. Salam nu are pic de aparatură, evul mediu, ne-a pus să venim cu microfonul de-acasă, cu țambal, bass, stație și boxe, ca să ne cânte ceva. Am rugat un cumnat să mă ajute, că așa se fac toate”, explică un medic. Acesta spune că doctorii și asistentele sunt ținuți cu orele pe hol până să intre la Florin Salam în salon să le cânte ceva la ureche. „Acești maneliști sunt, totuși, adevărații eroi, pentru că au rămas să cânte aici în țară, în loc să plece pe bani mulți în străinătate, așa cum pleacă toți”. 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

31 iulie 2017 16:35
Citește mai mult despre: doctori salam

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult