Oricât de greu s-ar încărca uneori Google Street View, tot e mai eficient decât transportul convenţional! Cel puţin în România, unde internetul e singurul serviciu cu viteză acceptabilă, mulţi locuitori au renunţat complet la trenuri sau maşini, alegând să călătorească doar pe Street View.

teleorman4.jpg
“Chiar dacă trebuie să dau o grămadă de clicuri până ajung la Ploieşti pe Street View, stau acasă, pe scaunul meu confortabil şi fac mai puţin de o oră - în loc de două, trei, cât mi s-a mai întâmplat să fac cu trenul”, explică un bucureştean cu rude în Prahova. “Adio, CFR! Internetul ăsta e o binecuvântare. Când vreau să-mi vizitez bunicii, deschid un Street View - mă lasă chiar în poarta lor.”

“Uneori, chiar şi Street View se blochează din cauza gropilor, mai ales prin Teleorman sau Giurgiu”, recunoaşte un alt călător din Bucureşti, “dar e mult mai simplu să dau restart decât să-mi schimb mereu jantele şi bara de protecţie.”

În replică, statul român ia în calcul o acciză suplimentară pe curentul electric, aşa-numita “benzină de Street View”, care să echilibreze situaţia şi să readucă cetăţenii pe şosele şi în trenuri.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Tuesday, 28.04.2015 15:41 Monden

National Cinematografic