Internetul românesc, atât de rapid că ajungi mai repede la Ploieşti pe Street View decât cu trenul

Oricât de greu s-ar încărca uneori Google Street View, tot e mai eficient decât transportul convenţional! Cel puţin în România, unde internetul e singurul serviciu cu viteză acceptabilă, mulţi locuitori au renunţat complet la trenuri sau maşini, alegând să călătorească doar pe Street View.

“Chiar dacă trebuie să dau o grămadă de clicuri până ajung la Ploieşti pe Street View, stau acasă, pe scaunul meu confortabil şi fac mai puţin de o oră – în loc de două, trei, cât mi s-a mai întâmplat să fac cu trenul”, explică un bucureştean cu rude în Prahova. “Adio, CFR! Internetul ăsta e o binecuvântare. Când vreau să-mi vizitez bunicii, deschid un Street View – mă lasă chiar în poarta lor.”

“Uneori, chiar şi Street View se blochează din cauza gropilor, mai ales prin Teleorman sau Giurgiu”, recunoaşte un alt călător din Bucureşti, “dar e mult mai simplu să dau restart decât să-mi schimb mereu jantele şi bara de protecţie.”

În replică, statul român ia în calcul o acciză suplimentară pe curentul electric, aşa-numita “benzină de Street View”, care să echilibreze situaţia şi să readucă cetăţenii pe şosele şi în trenuri.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Vasile
28 aprilie 2015 13:41
Citește mai mult despre: cfr internet Street View transport tren

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult