Interpretul canadian Ştefan Hruşcă a gafat la Sala Palatului: “Good evening, Budapest!”

Spre dezamăgirea fanilor, vizita în România a cunoscutului interpret canadian Ştefan Hruşcă a debutat cu o gafă majoră din partea acestuia. În deschiderea concertului de colinde de la Sala Palatului, cântăreţul a salutat publicul cu “Good evening, Budapest!”, o greşeală frecventă a muzicienilor străini aflaţi în turneu în Capitală.

“Am fost foarte dezamăgit, Hruşcă e idolul meu şi chiar credeam că se informează în legătură cu ţările pe care le vizitează”, susţine un fan. “Înţeleg că vine din Canada, unde poate nici nu s-a auzit de România, dar chiar aşa? Pe lângă faptul că a confundat Bucureştiul cu Budapesta, nici nu a avut bunul simţ să se corecteze, iar în încheierea concertului a cântat colindul maghiar ‘Rénszarvas egy nagy pöcs’, crezând că este unul românesc.”

Contactat de presă, canadianul Hruşcă a declarat că regretă profund greşeala comisă la Sala Palatului: “Îmi cer scuze fanilor mei români! Promit să nu mai uit cum se cheamă capitala voastră minunată, Belgradul, care a dat personalităţi precum Hagi, Ceauşescu şi Dracula.”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
18 noiembrie 2012 14:11

Alte articole

Vezi mai mult