Interviu exclusiv cu Dan Capatos: „Mă simt folosit. Aboliţi sclavia ratingului”

Într-un interviu acordat în exclusivitate site-ului nostru, Dan Capatos a declarat că nu mai suportă emisunea pe care trebuie s-o ţină seară de seară şi că se simte abuzat profesional de rating. Din punctul lui de vedere, platoul de filmare al emisiunii „Un show păcătos” aduce foarte mult cu o plantaţie pe care lucrează slavi.

TNR: Ne scuzi că facem interviul prin telefon, dar, sincer, ne era jenă să ne întâlnim faţă în faţă cu tine.

Dan Capatos: Nici o problemă, vă înţeleg perfect. Drept să spun, mă simt ca o curvă, ceea ce fac eu se cheamă prostituţie intelectuală. Chiar şi prietenii îmi spun că am devenit Dan Diaconescu 2. De fapt, dacă stau să mă gândesc, sunt mai rău decât o curvă. Aia, de bine, de rău, mai poate refuza un client. Eu, în schimb, trebuie să accept orice invitat mi se propune, n-am dreptul să refuz pe nimeni.

Te gândeşti la cineva anume?
În primul rând, trebuie să-l ţin în fiecare emisiune pe Stoian ăla, cel mai libidinos om pe care l-am cunoscut vreodată. Nu mai zic de Bianca, că s-a tunat numai cu plastic din ăla inflamabil. De frică nici măcar nu fumez în preajma ei, că poate ia foc.

Noi nu-ţi urmărim emisiunea, recunoaştem. Tu, în locul nostru, te-ai uita la „Un show păcătos”?
Nu, nu m-aş uita nici eu la emisiunea mea, o consider proastă. Păi chiar aşa am ajuns? Să fac emisiune cu o vedetă porno pe care-o cheamă Crăcană şi a cărei calitate e că îşi poate băga mulţi morcovi în gură!?! Dar mă obligă ratingul.

N-ai o părere prea bună despre rating, din câte înţelegem…

Din punctul meu de vedere asta e slavie, nu e nici o diferenţă îmtre ceea ce fac eu şi ceea ce făcea un negru pe plantaţie. De fapt, eu sunt chiar mai rău decât un negru pe plantaţie: pe mine mă vede lumea la televizor cum sunt folosit de rating, ăia măcar nu erau mediatizaţi. Dacă aş putea, aş aboli sclavia ratingului, o consider inumană.

 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
24 mai 2010 09:36
Citește mai mult despre: Capatos emsiune interviu rating sclavie

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult