Interzicere „Nymphomaniac II”! Membru CNC, şocat să afle că nu barza l-a adus pe lume

Unul din membrii Consiliului Naţional al Cinematografiei (CNC) a suferit un adevărat şoc, la scurt timp după ce a votat pentru interzicerea în cinematografe a filmului regizat de Lars von Trier, Nymphomaniac II. Într-o discuţie cu un alt membru CNC, acesta a cerut informaţii suplimentare despre „cum se cheamă ceea ce fac oamenii ăia dezbrăcaţi în film”. Răspunsul l-a marcat pe viaţă: „Fac copii!”.

Imediat, membrul CNC a vizionat încă o dată filmul şi, după ce s-a convins că în nici o scenă nu apare barza, a revenit cu noi întrebări. „Cum adică fac copii?”. „Păi aşa se fac copiii, prin sex, doar nu credeai că-i aduce barza?”, i s-a răspuns. În acel moment, membrul CNC a leşinat, revenindu-şi abia după ce a fost stropit insistent cu apă rece.

După ce şi-a revenit, membrul CNC care era convins că a fost adus pe lume de barză a redactat o scrisoare deschisă către Moş Crăciun, în care îl acuză că l-a indus în eroare atâţia ani, prin tot felul de cadouri care făceau aluzie la faptul că barza e cea care aduce copiii. De asemenea, a încercat să dea la telefon de Superman, dar fără succes până la această oră.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
29 ianuarie 2014 13:01

Alte articole

Vezi mai mult