Foarte curând, ţigările mentolate vor deveni istorie, iar asta i-a motivat cel mai tare pe speculanţi! Preţul ceaiului de mentă, care ar putea fi, teoretic, folosit pentru rulatul unor ţigări mentolate clandestine, a atins deja cote astronomice în cartierele Capitalei.

În Pantelimon, de exemplu, dealerii de mentă vând preţiosul ceai cu 60 de lei gramul.

dealer_de_menta (1).jpg "Fumez ţigări mentolate de când mă ştiu", povesteşte Marcel Grigore, corporatist. "Acum că dispar de pe piaţă, trebuie să găsesc o alternativă, nu? Am auzit că jointurile cu ceai de mentă ar fi o soluţie, dar ca să vezi, nu mai e pic de mentă la plafar. Nici valeriană, nici sunătoare. Le-au luat băieţii deştepţi şi le vând în spatele blocului. 60 de lei gramul e cam mult."

"Sincer, sunt dispusă să încerc orice. Mai bine îmi iau un aparat din ăsta nou de încălzit tutunul de la IQOS sau o pipă cu mentosane pisate. Dar n-am să dau 60 de lei pe un pliculeţ de ceai de mentă. Ăsta e furt pe faţă!", adaugă Oriana Gigicuţ, stilistă.

"Psst, băiatu, îţi dau nişte mentă? Nu e tăiată cu pătrunjel, garantează şefu", şopteşte Geani zis Cuţit, cetăţean onest.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Calin | Friday, 06.03.2020 16:46 Monden

National Cinematografic