Întors din vacanţă, un bucureştean a găsit un magazin Mega Image deschis în propriul apartament

Un bucureştean a ajuns în stradă, după ce în apartamentul său s-a deschis, fără ca el să-şi dea în vreun fel acordul, un magazin Mega Image. ”Probabil am uitat uşa deschisă, altfel nu-mi explic cum au intrat şi au amenajat magazinul în apartamentul meu. E probabil şi vina mea, că nu am verificat mai bine uşa înainte să plec în vacanţă”, s-a resemnat ghinionistul bucureştean.

”Era inevitabil să se ajungă aici”, explică şefii Mega Image. ”În Bucureşti nu mai există spaţii comerciale disponibile, mai mult ca sigur le-am luat pe toate. Şi cum nu ne putem opri din deschiderea de noi magazine, am fost practic obligaţi să intrăm în apartamentul persoanei plecate în vacanţă şi să-l transformăm în magazin Mega Image. Trebuia s-o facem!”

Poliţiştii i-au avertizat de altfel de nenumărate ori pe bucureşteni să fie extrem de atenţi cu propriile apartamente înainte de a pleca în vacanţe.”Dacă nu îţi asiguri bine uşa te poţi trezi cu un hoţ sau un magazin Mega Image în casă extrem de uşor. Nimeni nu crede însă că aşa ceva i se poate întâmpla fix lui, motiv pentru care puţini iau măsurile de siguranţă care se impun”, spune cu amărăciune un poliţist din Capitală.

Scris de Calin
4 august 2013 22:04

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult