Într-un film românesc e atâta ciorbă încât s-a difuzat doar pe Paprika TV

Cinematografia românească tinde spre noi culmi! Cea mai recentă producţie autohtonă, proaspăt turnată la studiourile “Rădăuţeana” din Rădăuţi, a fost difuzată doar pe Paprika TV, după ce proprietarii postului au fost cuceriţi de lungimea, claritatea şi originalitatea scenelor cu ciorbă.

Intitulată “Ultimul gâfâit al colonelului de Securitate Popescu”, pelicula a fost apreciată de criticii de film, dar mai ales de bucătarii-vedetă ai postului Paprika. “Sigur, scenariul e interesant. E povestea tristă a unui angajat la uzina Republica care e obligat de poliţia politică a lui Ceauşescu să facă avort, deşi e bărbat. Dar nu pentru asta l-am revăzut de 3 ori, ci pentru ciorbă”, spune directorul Paprika TV, Gyuri Fekete.

“De-a lungul a vreo 30 de minute rămâi hipnotizat de ţelina aia impecabilă, o călire a cepei aproape perfectă şi sorbitul atât de autentic al personajelor. Incredibil cu câtă graţie pot sorbi din nişte linguri atât de simple!”, a comentat Werner von Harn, gazda emisiunii “Să tranşăm capre pentru Oktoberfest”.

Scris de Vasile
28 iulie 2016 17:07
Citește mai mult despre: cinematografie ciorba film noul val

Alte articole

Vezi mai mult