Întrebat la ce film a râs ultima oară, CTP spune că „la Memorialul Durerii“

După ce s-a plâns că n-a reușit să schițeze nici măcar un mic zâmbet în timp ce s-a uitat la Teambuilding, „ba dimpotrivă, simțeam că mă retardez, mă tâmpeam și eu uitându-mă la ce-i acolo“, Cristian Tudor Popescu a revenit încă o dată asupra subiectului, doar că de data asta pentru a-și clarifica poziția față de comedie. Redăm integral mai jos postarea făcută de CTP.

„După ce am scris că n-am râs deloc la Teambuilding, lumea a început să spună despre mine că nu pot aprecia niciodată o comedie, că sunt tot timpul încrâncenat și nu sunt capabil să râd. Fals, domnilor internauți! Râde și subsemnatul, ba chiar râde cu gura până la urechi, numai că e nevoie de un declanșator de calitate pentru asta.

Iar Teambuilding nu este un astfel de declanșator al râsului. Nu, nu pot râde la așa ceva! Am râs însă bine la Memorialul durerii. Mă dor și acum fălcile de la cât am râs, deși asta s-a întâmplat acum mai bine de 12 ani. Nu-i așa că pe ăsta nu îl știți, domnilor internauți? Că dacă nu e cu Micutzu, nu v-ați uitat la el, că doar sunteți niște biete maimuțe antropoide.“

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Calin
16 ianuarie 2023 19:07
Citește mai mult despre: CTP teambuilding

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult