Întreprinzător! Un bucureștean fură panseluțe și le vinde înapoi Primăriei, la suprapreț

Românul nu s-a născut doar poet, ci și întreprinzător. O demonstrează cu vârf și îndesat bucureșteanul Decebal Popescu, care, într-un moment de revelație genială, i-a venit ideea de a fura costisitoarele panseluțe plantate de Primărie pentru a le vinde înapoi aceleiași instituții. Bărbatul scoate acum profituri exorbitante în fiecare zi, bazându-se exclusiv pe prostia reprezentanților Primăriei.


„Nu-mi imaginam vreodată că e atât de ușor să faci milioane de euro zilnic, cred că l-am depășit și pe Bill Gates. Dar, când ai de-a face cu proști ca oamenii din Primăria Capitalei, e ca și cum un pesedist ar fura bomboane de la un copil: floare la ureche. Sau mai bine zi panseluță”, spune bărbatul zâmbind, în timp ce își șterge ochelarii cu o bancnotă de 100 de euro.

„Numai ieri am făcut 4 milioane de euro, vânzând înapoi Primăriei un buchețel de panseluțe care valora numai 3 milioane. Nici nu s-au uitat la bani, cât le-am cerut atât mi-au dat. Măresc în fiecare zi prețul, să văd până unde pot merge, să văd cât de mare e prostia lor”, spune bărbatul.

Pentru că numai are de unde să scoată bani, Gabriela Firea s-a văzut nevoită să își vândă o parte din carpete.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Luchian
31 martie 2017 16:25
Citește mai mult despre: afacere bani panselute primarie

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult