Întreprinzător. Un român a vopsit becurile arse în verde şi le vinde ca “pere light”

Coadă la o tarabă din Obor, unde un român întreprinzător vinde “pere light”, ideale pentru persoanele atente la siluetă. Acesta a luat becurile arse de prin casă şi le-a vopsit în verde cu picăţele sau galben, profitând de forma asemănătoare, apoi le-a lipit câte o codiţă, să semene şi mai mult.

Clienţii îl întrebau dacă au un conţinut scăzut de zahăr, dar el le spunea că light vine de la lumină. Din fericire nimeni a fost rănit, dar unii clienţi s-au plâns că li s-au spart perele în sacoşă până acasă şi că scoteau un clinchet de ziceai că au clopoţei în pungă.

Comerciantul se scuză că nu ştia ce să facă cu becurile arse: “Nu-mi venea să le arunc la gunoi, dacă se taie cineva în ele? Şi e păcat să se piardă atâta materie primă”, declară Marian. Acesta a fost însă sfătuit să contacteze Recolamp, care preia becurile arse de la oricine, total gratuit. “Atenţie! Becurile conţin substanţe periculoase şi ele trebuie reciclate, nu reutilizate”, spun cei de la Recolamp.

“Noi am încheiat un protocol pe toată scara. Locatarii pun becurile arse în cutia specială pe care o aduc cei de la Recolamp. Chiar şi neoanele pot fi reciclate. În felul ăsta nici nu mai stai cu grija că-i vezi pe cei mici jucându-se de-a cavalerii Jedi cu ele”, spune vecinul care ştia care e faza cu Recolamp.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

10 decembrie 2018 11:47
Citește mai mult despre: becuri pere Reciclare

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult