Inuman! O poză cu o pisică a fost abandonată pe o reţea socială pustie, Google Plus

Mai multe ONG-uri care luptă pentru apărarea drepturilor animalelor încearcă să dea de urma unei poze cu o pisicuţă extrem de drăgălaşă, care a fost abandonată de un user nemilos pe o reţea socială pustie, Google Plus. De trei zile, nimeni nu mai ştie absolut nimic de poză, spun cei de la Vier Pfoten.

„Locul acelei pisicuţe este pe Facebook. În cele trei zile de când a fost abandonată pe Google Plus, poza nu a obţinut nici un Like şi nici un Share. Dacă ar ajunge pe Facebook, sunt sigur că ar strânge mii de Like-uri şi Share-uri în doar câteva ore. Am primit mesaje de la foarte mulţi utilizatori Facebook, care s-au arătat dispuşi să adopte poza cu pisica şi să o posteze pe wall-ul lor de Facebook”, spune reprezentantul Vier Pfoten.

Iubitorii de animale au oferit chiar şi o recompensă celui care va găsi poza abandonată şi o va salva postând-o pe Facebook. Mai mult, ei au cerut Poliţiei să-l identifice pe utilizatorul Google Plus care a abandonat poza cu pisicuţa şi să-l amendeze pentru rele tratamente aplicate animalelor.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
4 martie 2013 13:03

Alte articole

Vezi mai mult