Inuman! Românii care ies în afara orașului, opriți de polițiști ca să primească pliante electorale

Filtre la ieșirile din București, dar și din principalele orașe ale țării. Poliția a organizat o acțiune de amploare ca să-i prindă pe toți românii care au fugit să găsească o oază de relaxare, ca să le dea pliante pe care tronează ostentativ mutrele candidaților ce vor să fie primari peste o lună și un pic.

„Am vrut să merg la pescuit, la Cernica, cu un văr și un prieten. Am fost oprit de poliție și întrebat dacă am un pliant electoral. N-aveam, așa că mi-au dat ei vreo câteva și m-au sfătuit să le țin în parbriz”, a declarat Bogdan Gheorghe, unul din românii opriți în trafic. Acesta a fost avertizat, ca și alți conducători auto, să țină pliantele în geam pentru că ele funcționează ca rovigneta, dacă nu ai în parbriz așa ceva riști o amendă și câteva puncte pe permis.

Alți turiști au reclamat că nu au fost primiți în unitățile de cazare până nu au prezentat o serie de pliante electorale. „E o mizerie, am plecat din oraș special să scap de ăștia, să nu-i mai văd pe toți hoții și nesimțiții cum îmi cerșesc votul ca să poată ei să fure în continuare”, a spus un turist revoltat. Mai mulți români au decis să-și pună vitriol în ochi, să orbească, astfel încât să nu mai vadă fețe de politicieni slinoși o perioadă.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

23 aprilie 2016 01:04
Citește mai mult despre: alegeri pliant politist

Alte articole

Vezi mai mult