Inuman. Un român şi-a terminat netul şi acum poate doar să primească urări de Crăciun

Probleme grave de stres pentru un român care nu a fost prevăzător chiar acum, la final de an. Pentru că nu și-a verificat creditul, fiind preocupat de politică, jocuri pe calculator, manele sau ce mai fac românii în zilele astea, a rămas fără net pe telefon și acum poate doar să primească urări de Crăciun pe Whatsapp sau Messenger.

„Sunt efectiv distrus, să nu mai pot eu să trimit mesaje de felicitare la toți prietenii mei, de încurajare la rudele din moldova cu «Haideți și voi aici că se poate», la prietenii din străinătate cu «Nici nu știți ce focuri de artificii mișto pierdeți»? Tot ce mi-a rămas acum e să primesc mesaje de la alții și tac. Dacă vor crede că m-am supărat pe ei?”, spune tânărul Marcel Bradu.

Sigur, toate acestea nu s-ar fi întâmplat dacă ar fi avut prudența să verifice ofertele de iarnă la telefonie mobilă, cum e cea de la Telekom, care chiar oferă net 4G nelimitat pe bune, să transmiți mesaje de sărbători cât vrei, să pui și Singur Acasă în atachment. E o ofertă atât de bună că nici măcar nu ai nevoie de telefon, e suficient să încarci de minim 5 euro și intri într-o tombolă cu care poți câștiga un telefon Samsung Note8, care au stylus, ceea ce înseamnă că poți să le desenezi o felicitare unică celor dragi sau celorlalți, care nu-s așa dragi. 

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

20 decembrie 2018 15:11
Citește mai mult despre: mesaje Sarbatori telefon

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult