Inundaţie în Bucureşti după ce Dâmboviţa s-a înfundat cu trotinete la Unirii

Inundație masivă în zona Unirii din Capitală, după ce Dâmbovița s-a înfundat în noaptea trecută cu zeci de trotinete electrice aruncate în apă. Incidentul nu e deloc unul surprinzător, fervoarea cu care bucureștenii aruncă trotinete în Dâmbovița fiind cunoscută, deci era inevitabil să se ajungă aici.

Totul e însă bine când se termină cu bine. Mai mulți scafandrii au intervenit și au reușit după câteva ore să desfunde complet zona, care poate primi acum alte trotinete electrice aruncate în apă. Mai mult, toate trotinetele scoase de scafandrii erau inutilizabile de la statul în apă, așa că au fost distruse și duse la fier vechi.

Polițiștii încurajează bucureștenii să arunce în continuare trotinetele electrice în Dâmbovița, dar îi roagă să verifice înainte zona, să se asigure că nu sunt deja aruncate alte trotinete acolo. „Cheiul Dâmboviței e suficient de generos ca să aruncăm toate trotinetele electrice în Dâmbovița, nu le mai înghesuiți pe toate în zona Unirii“, sună o recomandare a Poliției Capitalei.

Scris de Calin
25 mai 2022 13:17
Citește mai mult despre: inundatie trotineta electrica

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult