Inundaţii record în Liechtenstein în urma unui concert în care Gabriel Cotabiţă a transpirat masiv

Gabriel Cotabiţă  va rămâne, cu siguranţă, în istoria Liechtensteinului. Artistul este responsabil de cele mai mari inundaţii din istoria micuţului stat european. A fost nevoie de un simplu concert de 30 de minute, ţinut în aer liber, în mijlocul zilei: transpiraţia abundentă a lui Cotabiţă nu i-a dat nici o şansă Liechtensteinului.

„După primele zece minute ale concertului, nivelul apei din Liechtenstein deja începea să se apropie de pragul de inundaţii. Deşi în acel moment toată lumea îi făcea semne disperate lui Cotabiţă să se oprească din cântat şi să sară de pe scenă direct în Elveţia sau Austria, el a crezut că lumea este entuziasmată de concert şi a început să transpire şi mai tare”, a povestit unul din cei doi participanţi la concert.

Şi cum o nenorocire nu vine niciodată singură, pompa de apă a Liechtensteinului se află în aceste zile în revizie şi nu poate fi folosită pentru atenuarea inundaţiilor. Preşedintele liechtensteinez a început deja negocirerile cu mai mulţi austrieci afla chiar la graniţă, în speranţa că aceştia îi vor împrumuta pompa lor, sau măcar un mop şi o găleată.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Calin
28 iunie 2013 12:16
Citește mai mult despre: concert gabriel cotabita inundatii liechtenstein

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult