Astă vară, acordând contractele de deratizare unei firme fantomă din Teleorman, Gabi Firea se făcea vinovată pentru invazia de rozătoare din Capitală. Ei bine, iarna e ca vara, numai că pe străzile Capitalei circulă în voie şi mii de colindători.

firea_colindatori_psd_covrigi.jpg
"Firea şi primarii de sector au construit o grămadă de târguri de Crăciun, dar le-au populat cu Hruşcă, Bosquito şi alţi interpreţi de import", explică Toma Duţu, cetăţean preocupat. "Nu vreau să ştiu câţi bani a dat pe Hruşcă. De banii ăia prindea sute de colindători sălbăticiţi, care umblă acum pe străzile oraşului şi se dau la om."

În absenţa unei campanii de mutare a colindătorilor în târguri, pensionarii din cartierele bucureştene contribuie la agravarea situaţiei: "Au început să le dea covrigi şi mandarine colindătorilor din jurul blocului, ba chiar să-i primească în casă. O bătrână din Drumul Taberei avea 29 de colindători într-o garsonieră!", spune un bucureştean.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de TNR | Tuesday, 26.12.2017 11:44 Monden

National Cinematografic