Investiţie. Un bar din Centrul Vechi a captat un izvor termal ca să încălzească mai repede berile

Prima lună oficială de vară i-a mobilizat și pe patronii de terase din Centrul Vechi, care fac tot posibilul să devină cât mai atractivi pentru bucureșteni. De departe, însă, cel mai ingenios s-a dovedit patronul unei terase de pe Șelari, care a reușit să capteze un izvor termal aflat la câteva sute de metri în subteran, cu care va încălzi berile clienților.

”Dacă, prin absurd, un chelner bagă din greșeală frigiderul în priză și mă trezesc că am numai bere rece pe stoc, eu într-un minut am încălzit deja berea cu apa mea termală”, s-a lăudat ingeniosul patron. ”Știu că pare o investiție excentrică, dar sunt convins că se va amortiza în mai puțin de o lună, doar suntem singurul loc din lume cu bere încălzită în apă termală.”

Iar patronul nu are de gând să se oprească aici. ”Marele meu pariu este să brevetez prima bere din lume obținută din apă termală”, spune acesta. ”Toți se laudă cu izvoare de munte sau alte prostii, iar bere obținută din apă termală încă n-a făcut nimeni. Eu voi fi probabil primul. Abia aștept să devin regele berii calde din România.”

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
3 iunie 2017 13:06
Citește mai mult despre: bere Centrul Vechi

Alte articole

Vezi mai mult