Aglomeraţia din biserici nu le prieşte tuturor! Printre cei cărora ritualul de Înviere le-a dat, la propriu, bătăi de cap se numără îndrăgitul saltimbanc Mircea Badea.

Potrivit martorilor, în timpul slujbei de Paşti, Badea şi-a supraestimat abilităţile fizice şi a încercat să se bage în faţă la coada pentru lumină, fiind provocat pe loc la o partidă spontană de kick-boxing de două femei în vârstă.

badeabatutdebaba.jpg

"Bietul Mircea n-a avut nicio şansă. I-au dat de l-au julit", spune preotul Pafnutie Tănase, care a fost nevoit să intervină pentru a le domoli pe octogenarele înfierbântate. "După doi pumni în faţă de la tanti Lenuţa, Badea se zvârcolea pe jos, plin de lacrimi şi ceară topită. Cineva trebuia să-l avertizeze."

"Tanti Tănţica nici n-a apucat să mai dea, ceea ce e bine, că l-ar fi băgat în spital. Puţin mai multă precauţie din partea domnului Badea n-ar strica, cum ne învaţă şi sfânta scriptură", apreciază părintele Tănase.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de TNR | Sunday, 28.04.2019 04:01 Monden

National Cinematografic