Invitații de la nunta lui Borcea l-au furat pe Torje

Pentru că mireasa a fost foarte bine păzită, invitații de la nunta lui Borcea care au vrut să-i facă o farsă mirelui l-au furat pe mijlocașul dinamovist Gabriel Torje. După ce l-au îndesat pe fotbalist pe bancheta din spate a unei mașini, nuntașii au pornit către centrul Capitalei. Pe drum, ei s-au oprit la Arcul de Triumf, unde i-au făcut poze lui Torje în echipamentul de un alb imaculat al lui Dinamo. Până la urmă, nuntașii au ajuns la o terasă din centrul istoric, unde i-au dat lui Torje să bea ce-i place lui mai mult: apă minerală.

În tot acest timp, Borcea petrecea fără să bănuiască nimic. El a fost anunțat că nuntașii l-au furat pe Torje chiar când se pregătea să taie tortul miresei. Ca să fie mai convingători, hoții au apărut și cu un pantof cu crampoane mărimea 35, cât poartă mijlocașul dinamovist. Ei i-au spus lui Borcea că i-l dau pe Torje înapoi doar în schimbul a două milioane de euro plus 30% dintr-un eventual transfer în străinătate.

Borcea a acceptat și l-a primit pe Torje înapoi teafăr și neaccidentat, dar directorul lui Dinamo a mai trebuit să facă ceva. El a cântat, acompaniat la acordeon, maneaua “Steaua e numai una”, în aplauzele lui Becali, care râdea ca prostul lângă el.

Menționăm că pentru nunta lui Borcea a gătit un bucătar francez care a venit pe un onorariu record, de 30.000 de euro. Atunci când era singur în bucătărie și nu-l vedea nimeni, se pare că el a urinat în mâncare cea mai fină urină posibilă și a scuipat în felul principal câțiva stropi de salivă cu sânge, de la o măsea infectat pe care a tot amânat să o trateze. Din fericire, obișnuiți cu microbii de la faptul că nu se spală pe mâini, cocalarii prezenți la nuntă nu au pățit nimic.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de TNR
29 august 2011 08:24

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult