Ioan Niculae a plătit cercetători să readucă la viață mai multe specii de dinozauri, ca să-i împuște

Setea de sânge a lui Ioan Niculae nu poate fi stăvilită cu nici un chip. După ce a plătit o sumă colosală pentru a împușca și împăia un elefant nevinovat, magnatul se vede nevoit să scoată din nou bani din buzunar. De data aceasta, patronul Astrei a angajat un grup de cercetători, cărora le-a dat sarcina să readucă la viață mai multe specii de dinozauri, pentru ca acesta să-i împuște.

“Deja m-am plictisit să împușc elefanți, rinoceri albi sau urși panda”, spune Ioan Niculae, lustruindu-și pușca foarte, foarte lungă. “Simt nevoia de ceva nou, iar niște dinozauri ar fi nemaipomeniți pentru o după-amiază relaxantă de ucis cu sânge rece animale nevinovate”, a mai adăugat omul de afaceri.

Acesta pune, însă, câteva condiții cercetătorilor. “I-am rugat ca, atunci când recreează dinozaurii, să umble la mușchi și să le suprime capacitatea de a alerga. Nu-i nici o sfârâială să-ți pierzi răsuflarea fugind după un animal fără apărare, cel mai bine îl împuști când nu se poate mișca în nici o direcție”, a încheiat Ioan Niculae, trăgând un glonț în capul unui iepuraș legat de gard.


Times New Roman este din nou pe micile ecrane, în fiecare duminică, de la ora 19:00, pe Prima TV. Dacă ai ratat ediția de duminică, o poți urmări în secțiunea Times New Roman TV.

Scris de Luchian
25 noiembrie 2014 16:11
Citește mai mult despre: dinozauri elefant Ioan Niculae vanatoare

Alte articole

Vezi mai mult