Iohannis a grațiat-o pe Udrea și a înscris-o în PNL, ca să aibă și ei o femeie

Președintele Iohannis a luat act de protestele societății civile. După ce la congresul PNL pe podiumul de onoare nu s-a aflat nicio femeie și un număr extrem de mare de românce liberale s-au arătat indignate de această situație, președintele a decis s-o grațieze pe Elena Udrea și s-o invite în partid, pentru că a demonstrat cât de capabilă este.

”Haideți să recunoaștem că dosarul Elenei Udrea a fost unul strict politic. E păcat că femeile din politică sunt nevoie să fugă din țară din cauza unor condamnări cel puțin discutabile. Elena Udrea va consolida dreapta liberală, am auzit că are o dreaptă formidabilă și chiar vreau s-o testez”, a declarat Iohannis.

Decizia de a o grația pe Udrea a fost criticată de pesedistul Marcel Ciolacu, pentru că el a și recunoscut că și-ar fi dorit s-o ia pe Udrea la el în partid: ”Nu e normal ca președintele să ne ia totul. Și noi avem nevoie de femei care știu politică, mai ales după ce a plecat Dăncilă, cea mai luminată minte de femeie pe care o aveam în PSD”, susține Ciolacu.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
11 aprilie 2022 12:02
Citește mai mult despre: iohannis udrea

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult