Iohannis a păcălit niște copii în Japonia, le-a dat decorații pe pokemoni

Țeparul tot țepar! Aflat în Japonia, într-una din sutele de vizite în străinătate, Klaus Iohannis a înșelat mai mulți copii japonezi, oferindu-le decorații în schimbul unor cartonașe cu pokemoni. Din păcate nimeni nu a fost pe fază să-l oprească pe Iohannis, iar copiii au intrat în posesia unor tinichele lipsite de valoare, dându-i lacomului președinte câteva zeci de cartonașe cu pokemoni rari.

Bieții copii naivi n-au realizat că președintele României le oferă niște simboluri complet golite de însemnătate, pe care el le dă zilnic tuturor persoanelor cu care se întâlnește, de la liftieri, oameni de serviciu, până la escroci notorii, inclusiv Arșinel.

Împăratul Japoniei a fost indignat când a văzut că Iohannis l-a decorat cu Steaua României, după ce schimbase alte cinci decorații identice pe o figurină cu Bulbasaur. Iohannis a mai oferit alte 174 de decorații pentru 25 de Pikachu, după care l-a decorat cu Virtutea Militară pe un tânăr japonez cu care s-a pozat în față unui magazin de manga din Shinjuku.

Scris de Ionut
7 martie 2023 14:18
Citește mai mult despre: decorații iohannis japonia pokemoni

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult