E prima oară când președintele dă dovadă de chibzuință. La sfatul unui dragon mov pe care îl cheamă Kribit și pe care îl vede doar el, Iohannis a decis să mai dea o șansă consumului de iarbă. În timpul conferinței de presă, întreruptă des ca să poată trage din bong, Klaus a rămas cu privirea în gol de mai multe ori, pierzând firul discursului, acestea fiind efecte clasice ale THC-ului.iohannis_dragonul_mov.jpg

”Am urmărit cu atenție și îngrijorare proiectul acesta de lege care mi se pare cel puțin suspect și am senzația că vizează tocmai acei oameni care, ca mine, sunt mai deschiși la minte. La sfatul dragonului meu mov, Kribit, cu care am consfătuiri zilnice, am decis să retrimit Parlamentului legea asta nedreaptă. Voi solicita ca toți parlamentarii să bage un cui înainte de a dezbate din nou și vă garantez nu doar că se va renunța la ea, dar se va legaliza maraciuca și hașul”, a spus Klaus Iohannis.

Președintele spune că nu e prima oară când ascultă sfaturile dragonului Kribit: ”Am numit 3 premieri de la PSD pentru că așa a zis dragonul mov”, spune Klaus. Președintele Iohannis a recunoscut că a candidat la prezidențiale doar ca să aibă imunitate totală și să poată fuma marijuana nestingherit, nu cu teamă, ca ceilalți români.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de TNR | Saturday, 18.01.2020 03:04 Monden

National Cinematografic