Rihanna are fani în România și prin cercuri înalte! Președintele țării, Klaus Iohannis, a spus recent pe pagina sa de Facebook că așteaptă cu nerăbdare concertul celebrei cântărețe, dar speră că data acestuia va fi un pic modificată, ca să poată să ajungă și el. 

rihanna-iohannis.jpg

„Între 1 mai și 25 decembrie sunt într-o serie de concendii în afara țării, pentru a evalua mai bine contextul internațional. Trebuie să mă înțelegeți, voi fi extenuat în acea perioadă după concediul de Paști. Așa că sper că se va găsi înțelegere din partea tuturor factorilor implicați pentru a găsi o soluție care să mulțumească pe toată lumea”, a declarat Klaus Iohannis. 

Acesta a mai precizat într-un comunicat de presă ulterior că îl apropie de Rihanna o legătură afectivă, ei împărtășind aproape 4 litere din numele de scenă. Conform protocolului de stat, președintele o va aștepta pe solistă la aeroport cu pâine, sare și câteva decorații la alegere.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Eftimie | Tuesday, 22.03.2016 18:30 Monden

National Cinematografic