Cât de incapabil poţi să fii? Klaus Iohannis, preşedintele României, a anunţat că va chema la Cotroceni reprezentanţii societăţii civile, să se consulte cu ei asupra cadoului pe care ar trebui să i-l pună în ghete soţiei sale Carmen, de Moş Nicolae.iohannis_bere_cotroceni.jpg

“Vreau o reprezentare cât mai largă”, şi-a început Klaus Iohannis discursul care a durat 4 ore, cu o mică pauză pe la mijloc, când a întors coala. Preşedintele şi-a decorat apoi imprimanta pentru că i-a printat discursul.

Carmen Iohannis spune că de sărbători regretă cel mai mult că s-a măritat cu un neamţ lipsit de intelect şi de imaginaţie: “În fiecare an Klaus se costumează în Santa Klaus. Vine complet dezbrăcat, cu renul gol la mine şi zice: Ia uite ce ţi-a adus Moşu! Sunt clipe în care îmi vine şi mie să emigrez, deşi sunt prima doamnă a ţării”, a declarat Carmen Iohannis.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Ionut | Friday, 04.12.2015 14:41 Monden

National Cinematografic