Avem un preşedinte mereu preocupat de adevăratele probleme cotidiene! Klaus Iohannis a declarat că urmăreşte cu atenţie şi îngrijorare situaţia din Game of Thrones şi consideră că regizorul are anumite derapaje mai ales în ceea ce priveşte introducerea unor scene cu zombi, complet deplasate în contextul actual.iohannis_bere_cotroceni.jpg

După ce l-a decorat pe Hodor cu Ordinul Naţional Serviciu Credincios în rang de Cavaler, Iohannis a criticat scena cu zombi şi a solicitat ferm producătorilor mai puţine scene de acest gen. Preşedintele a constatat cu stupefacţie că în serial apare şi Unchiul Benjen, un personaj de tip White Walker.

“Producătorii sunt aproape de a transforma Game of Thrones într-o mizerie gen Walking Dead, lucru pe care România nu îl poate accepta. Am discutat şi cu partenerii noştri din Statele Unite, Uniunea Europeană şi NATO şi la un nou derapaj de acest tip România va trimite trupe în Westeros”, a declarat preşedintele Iohannis.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Ionut | Monday, 30.05.2016 21:59 Monden

National Cinematografic