Sperietură mare în familia Iliescu. Ion, mezinul familiei, și-a vizitat azi bunicul, internat la ortopedie cu o fractură de cubitus, după o căzătură urâtă în Munții Șureanu, unde escalada fără coardă un perete de gheață în zona numită ”Căldarea Mortului”.bunic_iliescu.jpg

Ion l-a avertizat pe bunicul lui s-o lase mai moale: ”De la o vârstă nu mai merge cu free climb, tataie, trebuie să folosești pioletul. Nu mai e ca în anii 70, când am fost amândoi pe Aconcagua”, i-a spus nepotul, îngrijorat.

”M-am speriat groaznic. Ne-a mai făcut din astea, dar am crezut că se potolește. Anul trecut ni l-au adus aproape înecat după ce s-a lovit de stânci în Africa de Sud unde făcea surfing printre rechini”, spune fostul președinte.

Ion i-a spus bunicului că anul ăsta chiar nu mai e cazul să urce pe Everest fără oxigen, ca în alți ani: ”Chiar trebuie să vin săptămânal la spital pentru tine? Nu ți-ajunge că te-ai curentat când ai aterizat cu parapanta pe liniile de înaltă tensiune? Ca să nu mai zic când ai avut fractura aia de la rodeo de Crăciun”.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de TNR | Tuesday, 07.04.2020 09:14 Monden

National Cinematografic