Ion Iliescu, din nou la spital! Îşi vizitează bunicul, care şi-a luxat mâna la escaladă

Sperietură mare în familia Iliescu. Ion, mezinul familiei, și-a vizitat azi bunicul, internat la ortopedie cu o fractură de cubitus, după o căzătură urâtă în Munții Șureanu, unde escalada fără coardă un perete de gheață în zona numită ”Căldarea Mortului”.

Ion l-a avertizat pe bunicul lui s-o lase mai moale: ”De la o vârstă nu mai merge cu free climb, tataie, trebuie să folosești pioletul. Nu mai e ca în anii 70, când am fost amândoi pe Aconcagua”, i-a spus nepotul, îngrijorat.

”M-am speriat groaznic. Ne-a mai făcut din astea, dar am crezut că se potolește. Anul trecut ni l-au adus aproape înecat după ce s-a lovit de stânci în Africa de Sud unde făcea surfing printre rechini”, spune fostul președinte.

Ion i-a spus bunicului că anul ăsta chiar nu mai e cazul să urce pe Everest fără oxigen, ca în alți ani: ”Chiar trebuie să vin săptămânal la spital pentru tine? Nu ți-ajunge că te-ai curentat când ai aterizat cu parapanta pe liniile de înaltă tensiune? Ca să nu mai zic când ai avut fractura aia de la rodeo de Crăciun”.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de TNR
7 aprilie 2020 07:04

Alte articole

Vezi mai mult