Ion Iliescu, din nou la spital! Îşi vizitează bunicul, care şi-a luxat mâna la escaladă

Sperietură mare în familia Iliescu. Ion, mezinul familiei, și-a vizitat azi bunicul, internat la ortopedie cu o fractură de cubitus, după o căzătură urâtă în Munții Șureanu, unde escalada fără coardă un perete de gheață în zona numită ”Căldarea Mortului”.

Ion l-a avertizat pe bunicul lui s-o lase mai moale: ”De la o vârstă nu mai merge cu free climb, tataie, trebuie să folosești pioletul. Nu mai e ca în anii 70, când am fost amândoi pe Aconcagua”, i-a spus nepotul, îngrijorat.

”M-am speriat groaznic. Ne-a mai făcut din astea, dar am crezut că se potolește. Anul trecut ni l-au adus aproape înecat după ce s-a lovit de stânci în Africa de Sud unde făcea surfing printre rechini”, spune fostul președinte.

Ion i-a spus bunicului că anul ăsta chiar nu mai e cazul să urce pe Everest fără oxigen, ca în alți ani: ”Chiar trebuie să vin săptămânal la spital pentru tine? Nu ți-ajunge că te-ai curentat când ai aterizat cu parapanta pe liniile de înaltă tensiune? Ca să nu mai zic când ai avut fractura aia de la rodeo de Crăciun”.

Scris de TNR
7 aprilie 2020 07:04
Citește mai mult despre: Iliescu

Alte articole

Vezi mai mult