Ion Iliescu e atât de fit că nici măcar nu i se oferă locul în autobuz

Ion Iliescu e victima propriului succes. Fostul președinte, în vârstă de 93 de ani, spune că din păcate arată atât de bine și de fit că practic nimeni nu-i cedează locul în autobuz. Iliescu spune că au fost situații când a prins loc pe scaun dar a venit câte un corporatist de 40-45 de ani care s-a încruntat la el că nu se ridică și nu-i cedează lui locul.

Pentru că nu stă practic niciodată jos Iliescu spune că își omoară timpul făcând tracțiuni la bară în timp ce autobuzul merge, sau își exersează tricepșii. Deși e interzis de STB, Iliescu recunoaște că de multe ori, ca să se amuze, nici nu se ține de barele autobuzului, ci stă în poziția de surf, ținându-și echilibrul cu brațele întinse în lateral.

”La vârsta mea plăcerile sunt mici și rare, așa că trebuie să profit. Dar asta îi face pe unii cetățeni să creadă că am 25 de ani. Nu de puține ori am fost îmbrâncit de bătrâni de 60 de ani, cu cărucior de piață, care mi-au spus: Dă-te, bă, golanule, la o parte! V-am crescut, v-am făcut oameni”, susține Ion Iliescu.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
31 martie 2023 12:56
Citește mai mult despre: autobuz Iliescu tânăr

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult