Ion Iliescu se pregătește de iarnă. Azi a spart lemne cu karata

Cu responsabilitatea care l-a caracterizat dintotdeauna, Ion Iliescu se pregătește din timp pentru sezonul de iarnă. Întors recent de la ultramaratonul arctic, jovialul fost președinte al României a profitat de vremea frumoasă de afară și ieșit în curtea casei ca să-și pregătească lemnele pentru la iarnă.

Doar că Ion Iliescu nu are nevoie de drujbă sau topor ca să despice buștenii în patru. „La vârsta mea e important să te menții în formă, așa că eu prefer să crăp lemnele cu karata“, spune fostul președinte. „Cu toporul poate și-un copil să despice bușteanul, însă e o artă să-l despici cu karata. Am învățat asta de la un maestru shaolin care mi-e bun prieten.“

Chiar dacă nu lasă să se vadă, Ion Iliescu spune că anul acesta nu a fost în cea mai bună formă a sa. „Pe vremuri tăiam copacii tot cu karata, dar anul acesta a fost primul în care am folosit un topor ca să pun copacii la pământ. Și abia mai pot căra câte doi copaci în spate, când pe vremuri duceam și câte cinci o dată“, a oftat fostul președinte.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Calin
21 octombrie 2022 08:54
Citește mai mult despre: Iliescu

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult