Fostul președinte al statului este și el zilele acestea în concediu în Bora-Bora rusească, pensinsula Kamceatka. Între două volume de Marx, Iliescu mai are timp să facă și fotografii pe care le postează pe rețelele sociale, stârnind invidia colegilor din KGB.

iliescu_in_vacanta.jpg

„Vin la serviciu, iau o vodcă de la automat, deschid vKontakte și ce văd, poze cu colegul Iliușa. Ba cu cracii la plajă, ba cu o băutură în mână, ba cu niște tovarășe la discoteca de pe faleză. I-am dat silence pe 30 de zile să nu-l mai văd”, a povestit Mihail Fesebepov.

Fostul președinte a vizitat și atracțiile din stațiunea în care stă, cea mai celebră fiind Deținariumul, unde sunt ținuți deținuții politici din Rusia. Atracția principală este un deținut care a fost coleg cu Soljenițân, care face giumbușlucuri dacă-i arunci pâine în cușcă.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Eftimie | Wednesday, 21.08.2019 18:39 Monden

National Cinematografic