Ion Ion Ţiriac, petrecere nebună cu Bill Bill Gates şi Jeff Jeff Bezos

Cei trei fii de miliardari, Ion Ion, Bill Bill și Jeff Jeff s-au adunat în apartamentul fiului lui Țiriac din București și au chefuit mai multe zile la rând. Petrecerea a fost extrem de intensă, astfel că la un moment dat s-au trezit că nu mai au băutură.

”Noroc că le-am spus eu să comande bere TNR cu Bee Fast și le-a ajuns într-o oră”, a povestit un apropiat al lui Ion Ion. ”Și deși au luat mai multe cutii, într-o seară s-au dus toate berile, așa că a doua zi au comandat încă o tură.”

Dacă Bill Bill și Jeff Jeff s-au mulțumit să consume doar bere TNR, mai ales că era prima dată când au avut ocazia să se bucure de ea, Ion Ion a preferat să se concentreze pe whisky și vodcă, motiv pentru care s-a trezit dimineața cu o cruntă durere de cap.

Durerea de cap l-a făcut puțin paranoic pe Ion Ion, care l-a acuzat pe Bill Bill Gates că i-a micro-microcipat pe toți și de aia îl doare capul. A fost însă calmat de Jeff Jeff, care i-a spus că dacă Bill Bill îi micro-microcipa l-ar fi durut și pe el capul, ceea ce nu era cazul.

Scris de Calin
22 mai 2020 16:05
Citește mai mult despre: tiriac

Alte articole

Vezi mai mult